Vox està provocant tota mena d'incidents i protestes des que va començar la campanya per les eleccions del 14-F. Col·lectius antifeixistes s'han anat presentant en diversos actes on hi havia els principals dirigents de la formació ultradretana amb l'objectiu de boicotejar-lo. La protesta més rellevant es va produir el cap de setmana a Salt, la qual va frustrar un acte on hi participava el mateix Santiago Abascal.

Ara, els contraris al partit ultraespanyolista han emprès una altra mena d'accions per mostrar el seu rebuig a la formació. L'entitat Plataforma Antifeixista de les Corts ha informat a través de les xarxes socials que han tapat un enorme cartell del partit que hi havia en una façana d'un edifici del barri. 

El cartell, que és tan alt com tres pisos i on es veia el president del partit, Santiago Abascal, i el candidat a la Generalitat, Ignacio Garriga, ha quedat tapat per una altra pancarta on s'hi pot llegir: "El feixisme no es discuteix, s'ofega". 

"Al feixisme no se'l discuteix, se l'ofega. A les Corts ho tenim clar i des de la plataforma antifeixista de les Corts no pensem cedir ni un pam de carrer al feixisme ni als discursos d'odi de VOX. Un cop més, les Corts és i serà antifeixista!", ha reivindicat l'organització.

Incidents a Figueres i Olot

En les darreres 48 hores Vox ha provocat protestes antifeixistes a Figueres i Olot, on els Mossos han acabat detenint un manifestant. A la capital de la Garrotxa s'han produït corredisses i llançaments d'objectes contra la línia policial​, mentre que a Figueres, membres d'Arran van criticar l'abús policial per part de la policia catalana, que també va denunciar alguns d'ells.

Sobre això precisament es va pronunciar fa poc la candidata de JxCat, Laura Borràs, que va mostrar-se "indignada pel comportament d'alguns agents dels Mossos: "M’indigna veure comportaments d’alguns agents de Mossos que són incompatibles amb els d’una policia democràtica referent en la protecció i promoció de drets. Cal ser intransigent i exemplar envers aquests comportaments. Aquest és el meu compromís: tolerància zero amb la violència!". Cal recordar, però, que JxCat és el partit que ostenta la conselleria d'Interior amb Miquel Sàmper al capdavant.