La mare d'Adrià, el membre d'un CDR d'Esplugues acusat de rebel·lió, ha escrit una emotiva carta en la qual, després que el seu fill porti cinc setmanes en parador desconegut, acusa la policia espanyola d'haver-lo fet viure una autèntica història de "terror".

El jutge va emetre una ordre de detenció el passat 10 d'abril contra dos joves sota l'acusació d'un delicte de terrorisme per haver participat en el tall de carreteres promogut pels CDR. La policia va detenir un dels dos joves, Tamara Carrasco, però Adrià no va ser trobat a casa seva. Des d'aleshores, ni tan sols la seva mare sap on es troba.

Àudio de la carta completa / Font: Catalunya Ràdio

En una missiva, avançada per El Matí de Catalunya Ràdio, la mare lamenta estar vivint un "malson de la que no pot despertar". La mare considera inconcebible que s'estigui acusant el seu fill de terrorisme sense que aquest hagi fet res.

"Terror és quan la policia entra a casa de matinada", diu la mare a la carta, en la qual assegura sentir-se "acusada, assenyalada i vulnerable" davant de les forces policials que es pressuposa que han de "protegir" els ciutadans, segons diu.