El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa,  s'ha mostrat preocupat per les "mesures improvitsades" de l'executiu català amb la Covid-19. Aquest dimecres, en un vídeo que ha penjat al seu compte de Twitter, denuncia que el Govern deixa els bars i restaurants "a l'estacada" perquè anuncia "mesures improvisades i sense Pla B".

La restauració és un dels sectors més afectats per la crisi arran de la pandèmia i el líder de Cs a Catalunya ha volgut enviar un missatge de suport al sector de la restauració. "No els abandonarem i treballarem perquè tinguin ajudes i certeses per garantir el futur", ha apuntat. 

Des de Cs han recordat que es tracta d'un sector que ha liderat l'economia catalana durant dècades i han manifestat que protegir-lo "hauria de ser una obligació moral de qualsevol govern responsable".

ACUSACIONS CONTRA EL GOVERN

Davant de la imposició al tancament durant quinze dies, exigeix "responsabilitat, consens i ajudes decidides per al sector". "El Govern torna a actuar de forma improvisada i arbitrària i castiga de forma desproporcionada un sector fonamental. Sense pensar en un pla de xoc per suavitzar l'impacte". 

A més, recrimina que s'arribi "tard i malament" a la segona onada de rebrots i ha carregat contra el Govern per no haver-se sumat a l'app 'Radar Covid' i per no comptar amb un pla de contingència. "No han fet els deures i ara qui paga els plats trencats són els bars i restaurants", ha destacat.

Fotografía principal: Carlos Carrizosa a una roda de premsa al Parlament / Efe