El líder i candidat de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha contestat al regidor crític de la seva formació a Barcelona que demana primàries abans del 14F que "els estatuts s'han aplicat" i que el candidat és ell mateix.

"Ara per ara ja tenim un candidat que és un servidor", ha dit a la premsa en ser preguntat sobre què respon al regidor per Sarrià-Sant Gervasi, Pedro Miret, que ha denunciat que el substitut de Lorena Roldán als comicis al Parlament s'escollís sense intervenir primàries.

Carrizosa ha reiterat l'explicació de les últimes setmanes: "Hi va haver primàries que va guanyar Lorena Roldán, però després va fer un pas enrere per facilitar la coalició electoral i això va suposar que s'apliqués l'article en els estatuts que suposava que el comitè executiu fes el nomenament d'un substitut".

"Ciutadans hauria de ser un exemple de democràcia i participació i no caure en l'error d'incórrer en decisions arbitràries que poguessin deslegitimar els seus candidats o incomplir la pròpia normativa interna amb vulneració dels drets dels militants", denunciava Miret en la missiva dirigida fa una setmana a la líder de Cs, Inés Arrimadas.