La tercera nit d'aldarulls està provocant problemes de mobilitat a la ciutat de Barcelona aquest matí, on hi ha carrers tallats als voltants de la conselleria de l'Interior, al passeig de Sant Joan,  i la Delegació de govern espanyol, al carrer Mallorca.

Es troben tallats el carrer Roger de Flor entre Gran Via de les Corts Catalanes i Aragó, Consell de Cent entre passeig de Gràcia i Pau Claris, València entre passeig de Sant Joan i Roger de Flor. i Pau Claris entre Provença i Consell de Cent, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Tampoc no s'hi pot circular pel passeig de Sant Joan entre Arc de Triom i plaça Tetuan. 

aldarulls contenidors cremats carrer Ausias March Barcelona ACN

El equips de neteja han treballat sense descans al llarg  de la nit per retirar les restes de les barricades que hi havia al mig dels carrers. També s'està treballant per restituir l'asfalt malmès en algunes vies, com ara el passeig de Gràcia.

Els talls de carrer provoca afectacions a diverses línies d'autobús, com ara l'H16, la V17, la V19 i la D50, entre altres.

400 contenidors cremats

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha xifrat aquest dijous en 400 els contenidors cremats durant els aldarulls que es van produir dimecres al vespre i a la nit a la zona propera a la seu del Departament d'Interior. Els desperfectes tenen un cost estimat de mig milió d'euros.

A més, els Bombers de Barcelona van fer 160 serveis per apagar barricades, contenidors i vehicles aparcats cremats.