No només no es retracta, després que el màxim òrgan del Parlament hagi acordat rebutjar les seves "insinuacions masclistes i sexistes", sinó que s'hi rebel·la. El cap de files de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa ha tornat a justificar les polèmiques paraules que va pronunciar durant el ple de la setmana passada. "Vaig denunciar la corrupció galopant que patim un altre cop per part dels hereus de Jordi Pujol". 

En una compareixença posterior a la reunió de la Mesa i la Junta on s'ha elaborat la declaració de rebuig a la seva actitud aquell dia, Carrizosa ha criticat que "es fa una interpretació esbiaixada" de les seves paraules, quan durant la seva pregunta al president de la Generalitat va voler denunciar tot un seguit de presumptes corrupteles de l'entorn de JxCat. A la llista d'assenyalats, el líder de Cs va incloure Aurora Madaula, a qui va demanar explicacions sobre el cas Palau "quan el seu amic Agustí Colomines era el director de Catdem". És públic i conegut que tots dos són parella, però malgrat aquest fet, segons Carrizosa no es referia a la relació sentimental en qüestió. Assegura que feia referència a "afavorir a amics, a l'amiguisme, als amiguets de la corrupció que trobem permanentment en tots els mitjans de comunicació i en fem ús tan periodistes com polítics". 

Preguntat específicament sobre per què considera que Madaula hauria de rendir comptes, com va exigir ell mateix fa una setmana, Carrizosa ha tirat pilotes fora. "No continuaré desgranant, vam parlar de l'entorn d'amics, de l'entorn general que relaciona molts d'aquests diputats amb favoritismes i amiguismes". 

Ciutadans entén que la declaració conjunta de JxCat, ERC, PSC, comuns i la CUP, que ataca l'actitud de Carrizosa i la qualifica de "masclista i sexista", és un nou intent per "callar i silenciar els qui denunciem la corrupció". "Estem acostumats a que ens tallin la paraula", ha lamentat el dirigent del partit taronja, i "quan es denuncia la corrupció dels hereus de Jordi Pujol fan el mateix". Davant d'aquesta constatació, avisa que "no aconseguiran callar-nos per molt que ho intentin".