La secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, ha demanat disculpes pel seu insult als pensionistes dissabte passat a Alacant. Castro ha assenyalat a la Cadena Cope: "Molt fina, no vaig quedar", en la seva primera declaració després de l'incident, que va tenir lloc a la ciutat valenciana enmig d'una forta xiulada d'un grup de pensionistes al president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Tot va passar dissabte passat. Mentre el president entrava enmig de la xiulada, la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez de Castro, va ser sorpresa comentant a un company: "Quines ganes de fer-los una botifarra i dir-los: 'Que us fotin'!", va deixar anar.

Ara, en declaracions a la Cope, ha reconegut que les paraules pronunciades tindrien un caràcter bromista en l'àmbit privat, encara que ha dit que, pronunciades en públic, es converteixen en "molt inadequades en el fons i forma".

Amb tot, Castro ha demanat disculpes als jubilats que s'hagin pogut sentir ofesos pel comentari i ha exposat: "Molt fina, no vaig quedar".