El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha aprofitat avui la polèmica lingüística protagonitzada aquest cap de setmana per Ada Colau per acusar ERC de ser la culpable que ella sigui l'alcaldessa de Barcelona i fer una crida a la unitat de les forces independentistes de cara a les eleccions del 14-F.

Joan Canadell sosté en una piulada que Barcelona té a l'Ada Colau com a alcaldessa "perquè ERC no va voler fer una llista conjunta amb Junts per Catalunya". Així posa l'èmfasi en el fet que a les pròximes eleccions a la Generalitat tampoc hi haurà una llista unitària i "es disseminarà el vot entre el PDeCAT, primàries, etc. Cada cop més independentistes i més dividits...", sentencia el president de la Cambra.

Refer la unitat

Ada Colau ha rebut una allau de crítiques arran d'un vídeo que va publicar a Instagram el 6 de novembre passat on s'expressava en castellà per tal d'arribar a un nombre més gran de gent. Davant d'aquesta polèmica, Canadell sosté que no és el moment de queixar-se sobre la llengua que fa servir l'alcaldessa i insisteix en la unitat de les forces independentistes. "És hora de refer la unitat per guanyar clarament les pròximes eleccions i recuperar l'esperit de l'1 d'octubre". I acaba el seu missatge a Twitter amb una crida a la unitat.

 Imatge principal, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell