Les entitats unionistes Impuls Ciutadà i S'ha acabat han posat en marxa una campanya contra els talls de trànsit a l'avinguda Meridiana de Barcelona, que es van començar a dur a terme diàriament el passat 14 d'octubre en protesta contra la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés.

Sota el lema "Meridiana, Via Lliure", ambdues entitats promotores recolliran signatures d'adhesió a la campanya i sol·licitaran formalment a la conselleria d'Interior i a l'Ajuntament de Barcelona que, "donada la reiteració de les concentracions, l'escàs nombre d'assistents i la alteració de l'ordre públic que originen", es modifiqui el punt de les protestes "a espais confrontants".

D'aquesta manera, pretenen evitar que "s'alteri el lliure trànsit de les persones i el dret al descans dels veïns", han explicat en un comunicat.

L'entitat Impuls Ciutadà -liderada per l'exdiputat de Cs al Parlament José Domingo- va interposar una demanda per demanar que es despengés del Palau de la Generalitat una pancarta de suport als presos polítics i, arran d'això, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha obert una nova investigació al president de la Generalitat, Quim Torra, per no fer cas d'una ordre seva.