Un informàtic de Badalona ha endegat una campanya de recollida de signatures a la web Change.org per a aconseguir que l'Ajuntament de Badalona iniciï els tràmits per declarar persona non grata a Xavier García Albiol, ex alcalde de la ciutat i ara president del grup del PP al Parlament. La iniciativa de Víctor Puiggalí és, en menys de dotze hores, a punt d'aconseguir les 7.500 signatures necessàries perquè la petició sigui tramesa.

Els motius de la campanya són "les declaracions reiterades de recolzament a les accions violentes de la policia contra les famílies que només volien votar el dia 1 d'octubre. I ni una sola paraula en favor dels que han estat salvatgement tractats, amb una ràbia i força desmesurada que mai ens podíem imaginar", explica el promotor.

Segons Puiggalí, es tracta de "la seva falta ja no de professionalitat sinó de qualitat com a persona. No volem que ens representi cap persona que prioritza la seva 'carrera política' davant de la violència gratuita exercida contra aquells qui diu voler representar". Els comentaris dels signants a la petició van en la mateixa línia.