Un autobús d'Òmnium Cultural circula des d’aquest divendres per la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana per denunciar el Judici a la Democràcia que té lloc al Tribunal Suprem. Es tracta d’un autobús amb el missatge "Ens jutgen a tots: als demòcrates, als moviments socials, a les pacificistes" i insta els ciutadans a mobilitzar-se en defensa dels drets fonamentals.

El bus circularà durant una setmana principalment per Barcelona i grans municipis de l’àrea metropolitana com Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi de Llobregat, entre d’altres, per seguir denunciant el judici al procés.

L’autobús és un nou suport publicitari dins la campanya que Òmnium Cultural va iniciar aquest dimarts amb tanques publicitàries  a autopistes i les principals carreteres de totes les demarcacions. Els anuncis també es poden veure a estacions de transports públics com Ferrocarrils de la Generalitat i ocupen carrers i quioscos de les grans ciutats.