El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha demanat que el Clàssic que es juga aquesta tarda al Camp Nou pugui "conviure" amb la concentració convocada per Tsunami Democràtic

Interior mobilitzarà uns 3.500 agents per garantir que no s'altera el partit per la convocatòria de Tsunami. Ara bé, el conseller ha dit a Catalunya Ràdio que "un Barça-Madrid ens ha de generar preocupació, però no maldecaps". En la mateixa línia ha volgut recordar que un Clàssic "sempre és un partit d'alt risc".

Buch ha admès que el dispositiu policial que s'ha preparat "no és senzill" i que "el desplegament serà progressiu durant tot el dia". El conseller ha deixat clar que l'operació estarà liderada i executada pels Mossos.

D'altra banda, Buch ha indicat que no es podran entrar al Camp Nou objectes que puguin comportar perill per als assistents al Barça-Madrid, com en qualsevol altre partit, com ara pancartes de grans dimensions que es puguin cremar. D'entrada no veu cap perill en el fet que un nen vagi amb una pilota inflable. La Vanguardia publica que Tsunami Democràtic prepara una pluja de pilotes inflables al terreny de joc

Finalment, el conseller ha donat una sèrie de recomanacions a tots aquells aficionats que tenen una entrada per al partit: "Es recomana que la gent que va a veure el partit faci servir el transport públic i que hi vagi amb molta previsió".