L'acció que Tsunami Democràtic ha preparat per al Clàssic que es disputa aquest dimecres a les vuit del vespre consisteix en una pluja de pilotes inflables sobre el terreny de joc, segons ha avançat La Vanguardia

El rotatiu ha alertat també que l'atenció se centrarà en si la seguretat privada del Barça és capaç de detectar-les en els filtres d'entrada a l'estadi. A més de les pilotes inflables —tipus les de platja— es llançarà una segona tipologia de pilotes de foam, simulant els projectils dels Mossos d'Esquadra, segons la mateixa font.

Per descomptat també hi haurà una pancarta reclamant diàleg al govern espanyol, han assegurat. Aquesta s'exhibirà a la graderia d'animació, darrere d'una de les porteries, on es pugui captar a la perfecció pels operadors de càmera que retransmetin el Clàssic per televisió a mig món.

La pluja de pilotes sobre el terreny de joc obligaria l'àrbitre a aturar el partit, ordenar als equips que es retiressin de la gespa i a reprendre el joc, cosa que implicaria una sanció al club per no impedir l'acció.

Durant el dia d'ahir es van celebrar diverses reunions tècniques per definir els serrells del dispositiu policial, en el qual participaran més d'un miler de policies i també guàrdies urbans i gairebé dos mil vigilants de seguretat privada contractats pel club blaugrana per a l'ocasió.