L'advocat Gonzalo Boye ha criticat durament el jutge del Tribunal Suprem espanyol, Pablo Llarena, després que avui l'Audiència Territorial de Schleswig-Holstein hagi decidit extradir a Espanya el president Carles Puigdemont

Mentre l'equip d'advocats de Puigdemont decideix si presenta el recurs d'empara davant al resolució del tribunal alemany, Boye ha fet públic via tuitter que de moment és una victòria que es desestimi la rebel·lió, la sedició i la violència.

"Als països democràtics els fets descrits pel jutge Llarena no són constitutius de cap delicte... No hi ha rebel·lió, no hi ha sedició i no hi ha desordres públics", ha piulat l'advocat . 

Segons l'audiència territorial alemanya, Puigdemont ha de ser extradit per un presumpte delicte de malversació de fons, però no pas per un presumpte delicte de rebel·lió ni de sedició, com demanava el jutge Llarena. Això vol dir que si Puigdemont és extradit a Espanya, en cap cas no pot ser jutjat per cap dels altres dos delictes de què l'acusava el magistrat del Suprem.