L'Executiva de Ciutadans ha patit dues baixes de pes aquest dilluns per culpa del seu gir a la dreta i l'acostament al Partit Popular i a Vox. La primera ha estat la del portaveu econòmic de la formació al Congrés, Toni Roldán, qui ha denunciat que Cs ha perdut de vista els seus objectius fundacionals. I la segona la de l'eurodiputat electe Javier Nart, qui no ha deixat clar si deixa o no l'escó a Brussel·les.

Vist el panorama, l'advocat Gonzalo Boye ha apuntat que, potser, Nart no deixa l'escó a l'Eurocambra perquè està involucrat en una operació de "gran calat" de la qual el líder del partit, Albert Rivera, encara no és conscient.

A més a més, Boye ha preguntat a Javier Nart si també abandonarà el Parlament Europeu i per tant renunciarà a l'acta, i també a l'escó, o si, per contra, això últim ja seria demanar massa a Nart.

Per acabar, Boye, amb molta ironia, s'ha agafat a un dels eslògans de campanya de Ciutadans, "mejor unidos" per descriure la dimissió de Nart. A més, també ha afegit que a partir d'ara, Ciutadans, estaran una mica menys units.