Josep Bou ha donat un llistat de titulars en menys de vint minuts d'entrevista que són dignes de marcar un rànking propi. El president del grup del Partit Popular a l'ajuntament de Barcelona ha remarcat la importància de poder conviure amb el servei dels taxis i, a la vegada, amb el de noves plataformes com Uber o Cabify. I ho diu perquè, segons ell, ha parlat directament amb els taxistes i coneix la polèmica que viuen: "S'ha d'ajudar els taxis però no prohibint Uber o Cabify. La desgràcia és que hi ha molt poques carreres perquè la gent no es gasta els diners o hi ha pocs turistes", en declaracions a betevé.

Per fer-ho compatible, Bou dona propostes de millora. Per exemple que Uber i Cabify "estiguin de forma ordenada com a Madrid". Per la banda dels taxis, no s'imagina una Barcelona sense ells "perquè formen part del decorat". Però els demana millores: "Els taxistes han de fer goig i no anar amb sandàlies. Si cal portar gorret com abans i corbata. Han de donar un millor servei al ciutadà". També ha matisat que n'hi ha "que van arregladíssims". 

Per tot plegat, demana que la presidenta de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la també alcaldessa Ada Colau, treballi per donar "un millor servei al ciutadà i ho pacti" amb aquest col·lectiu. A tall d'exemple "el servei de nit". Bou tanca files i fins i tot es posa a disposició: "Si cal, que m'ho diguin i m'hi poso jo al davant".

El seu paper al PP

Bou tampoc amaga les discrepàncies que viu dins el PP. Preguntat per la relació amb el seu número dos, el portaveu i president provincial del grup popular, Óscar Ramírez, no nega la fredor que mantenen: “Parlem poquíssim”. Ara bé, assegura que això no suposa cap impediment a l’hora de treballar al consistori perquè “si hi ha un equip, no hi ha cap problema”. De moment, pensa acabar els dos anys amb el PP i no descarta obrir la porta a cap altre partit: "No estic afiliat, veurem també si m'hi volen, jo no tinc cap poder". 

En l'ampli llistat de partits a qui picaria l'ullet, entren tots els "constitucionalistes que defensin la llei i la monarquia". En el catàleg inclou, "per descomptat" a Vox i fins i tot a Ciutadans malgrat que "s'hagin equivocat". També, en clau socialista, podria arribar a pensar-s'ho si Manuel Valls "fos nomenat secretari general del partit perquè té l'estat al cap".

Bou és independent del PP i reitera, una vegada més, que porta el discurs cap allà on vol. I recorda: "No tinc necessitat de sou ni fer carrera política perquè tinc dues empreses i les estic abandonant". De moment però, seguirà tot igual "pels votants i perquè vaig notar que m'estaven bufant al clatell".