La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha plantat cara a la diputada de Cs Sonia Sierra després que aquesta la titllés de supremacista. Ha estat aquest dimecres a la tarda al Parlament, durant les interpel·lacions dels diputats al Govern, quan Sierra s'ha queixat de Borràs per "donar lliçons" a Cs amb el seu "supremacisme habitual" en "no voler condemnar" la suspensió d'un acte a la UB de Societat Civil Catalana d'homenatge a Cervantes com a conseqüència de la pressió d'un CDR. Al matí Cs ha exhibit exemplars d'El Quixot i Borràs ha assegurat que "el millor homenatge és llegir-lo".

En sentir l'acusació, Borràs ha demanat el torn de paraula per al·lusions. La consellera de Cultura l'ha acusat d'utilitzar de forma incorrecta el terme "supremacisme" i li ha llegit la definició que en fa el diccionari. Després d'explicar-ne el significat, Borràs li ha etzibat: "Ara saben què vol dir, la ignorància es pot disculpar però la mala fe retrata més qui ho utilitza". 

Sierra li ha replicat i ha insistit que és una "mostra de supremacisme" que la consellera "doni per fet" que els diputats de la formació taronja no s'han llegit l'obra de Cervantes. A més, la diputada li ha tornat a retreure el manifest Koiné i ha sentenciat: "Si això no és supremacisme, ja m'explicaran què és".