Nova enganxada de la consellera Laura Borràs amb Ciutadans a la comissió de Cultura del Parlament. Després que la diputada del partit taronja Sònia Sierra l'acusés de ser la "consellera del 3%, dels xiringuitos polítics i de l'amiguisme", durant la compareixença parlamentària de la consellera per donar explicacions sobre la seva tasca al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Borràs li ha etzibat: "Els encanta fer de jutges però no arriben ni a xèrifs del Playmobil".

Durant el seu torn de paraula, Sierra també havia acusat Borràs de viure de "xiringuitos" i havia assegurat que el "càrrec li va gran" i que "no esperem res de bo" d'ella. "Volem una cultura per a tots, no només per a vostès i els seus amics", ha afegit Sierra. 

Per tot això, Borràs ha plantat cara a les seves acusacions i ha assegurat que en tot cas és la "consellera del 3% del pressupost, tant de bo ho aconseguim". A més, ha acusat Sierra de posar en dubte l'"honorabilitat de moltes persones" i que està fent acusacions "molt greus". "Faci un salt a la ficció directament, ens estem perdent una escriptora", ha afegit Borràs, assegurant que Sierra estava fent acusacions falses.

La consellera de Cultura ha comparegut aquest dimecres al Parlament​ a petició pròpia després que la setmana passada es fes públic que els Mossos, actuant com a policia judicial, estan investigant la seva gestió quan era directora de la ILC. Concretament, segons han publicat alguns mitjans, la investigació seria per l'adjudicació sense concurs públic d'uns contractes. Unes acusacions que Borràs ha titllat de "linxament públic" i "malèvol" i ha negat "rotundament" que hi hagi irregularitats.