S’han acabat les especulacions. Aquest matí s’ha fet públic el resultat de l’autòpsia de l’expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, trobat mort aquest passat dimecres per un tret al pit en una finca de Còrdova, que confirma que es va suïcidar, tal com avança El Confidencial.

Segons el mateix rotatiu, les ferides que presenta el cadàver són compatibles amb el suïcidi. Fonts oficials de la investigació recolzen la teoria que Blesa va recolzar la culata al terra i va apuntar la boca de l'arma directament contra el pit. 

De fet, les primeres hipòtesis van afirmar que es tractava d'un suïcidi, però les mateixes fonts mèdiques van avisar que no es podia descartar cap altra hipòtesi fins que se li practiqués l'autòpsia. Després de conèixer-se la mort de l'exbanquer, les xarxes socials van començar a bullir especulant si realment Blesa s'havia suïcidat, sobretot amb la llarga llista de morts dels darrers anys implicades en els processos de corrupció de l'Estat espanyol

La mort de Blesa va tenir lloc aquest passat dimecres al matí en una finca de caça que visitava sovint a la localitat de Villanueva del Rey, a Còrdova. Blesa estava esmorzant amb el propietari de la finca quan es va aixecar i va dir que se n'anava a moure el cotxe de lloc, minuts després la resta de persones que es trobaven a la finca van sentir un tret. El tret va ser mortal ja que quan la Guàrdia Civil i els agents mèdics van arribar al lloc dels fets no van poder fer res per salvar-li la vida.