Blanca Bragulat, la dona de Jordi Turull, ha expressat avui en una entrevista a El divan de Catalunya Ràdio la seva incertesa davant la sentència del judici de l'1-O. "No sé si estic preparada per quan hi hagi sentència", ha confessat Bragulat, entrevistada per Sílvia Cóppulo. 

Durant la conversa, d'un to proper i íntim, Bragulat ha avançat que Jordi Turull "té prou força per aguantar bé el judici", i que ella, personalment, no té "elements per explicar que Espanya és un país democràtic". Em aquest sentit, Bragulat ha dit que "guanyar el judici és posar en evidència l'Estat".

Durant les visites de Braguat a Turull, segons ha explicat a l'entrevista, sempre el veu serè i "no parlen mai sobre els presos". Això sí, Bragulat ha deixat clar que, si després del judici ell vol fer política, la tindrà sempre al seu costat. La dona de Turull ha explicat que té ganes de continuar en la política activa.

Per a Bragulat, el "més positiu" de tots aquests mesos ha estat "el suport de la gent que esperaves" i el "reforç interior" que això li ha donat tant a ella com a les seves filles. 

Bragulat ha explicat sobre el referèndum que Turull "ho tornaria a fer". També que "no demanaria mai perdó" perquè "no ha fet res mal fet, ha actuat sempre pacíficament i democràticament". També ha reiterat que "ser a la presó alimenta el sentiment independentista". 

A més de Bragulat, en el El divan dedicat a Jordi Turull també hi han intervingut els seus amics Teresa Cuch, Cesc Martínez i Jordi Roca. 

 A més de parlar de l'empresonament preventiu, Bragulat i Cóppulo han fet un repàs del passat de Jordi Turull, la seva trajectòria política i la conciliació familiar.