Després que el Tribunal Constitucional decidís suspendre el ple d'investidura si Carles Puigdemont no hi era present amb una autorització del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, qui ha estat alcalde de Beverly Hills durant dos mandats, i regidor de la mateixa ciutat John Mirisch va voler fer saber en un tuit que ell estaria "encantat" de rebre el president en funcions i únic candidat a la presidència de la Generalitat.

Ho ha dit sota l'argument que a Beverly Hills "respectem la democràcia" i, a més, que allà els representants electes tenen permís per ser als plens via Skype i, també, per votar de forma telemàtica. 

Aquesta no és la primera vegada que Mirisch es pronuncia a favor del cas català. El dia després de les eleccions del 21-D va felicitar els catalans i va deixar anar que "ja és hora que s'acabi la hipocresia". Tot això acompanyat del hashtag "Visca Catalunya lliure".

Mirisch també es va pronunciar el dia que va sortit publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i el cessament del Govern en bloc. "Per fi!", començava el tuit, que seguia posant de relleu amb un to molt irònic que "els socialistes i neofranquistes, junts altra vegada, units pel desig de suspendre l'autodeterminació".

L'exalcalde de Beverly Hills es va crear el compte de Twitter el setembre de l'any passat i, des de llavors, ha seguit la qüestió catalana de ben a prop des de les xarxes socials.