La periodista Bea Talegón ha demanat paciència als qui critiquen la falta de paritat del nou Govern de Quim Torra. "Les dones també hi són, encara que ara mateix no se les vegi a totes", ha insinuat la periodista en una piulada.

D'aquesta manera, Talegón ha deixat entreveure la possibilitat que, si finalment el govern espanyol veta el nomenament dels consellers presos i els exiliats, aquests càrrecs puguin ser substituïts per dones. "De moment en son 3, molt poques. Però ben aviat arribaran", ha sentenciat la periodista, que ha finalitzat el missatge amb un puny alçat.

El nou executiu català suspén clamorosament pel que es refereix a gènere: tan sols tres dels tretze càrrecs del nou Govern són dones. Les conselleres són la titular d'Empresa i Coneixement i portaveu de l'Executiu, Elsa Artadi, de Junts per Catalunya (JxCat); Ester Capella, diputada d'ERC al Congrés, consellera de Justícia, i la fins ara també parlamentària republicana a Madrid Teresa Jordà, d'Agricultura. Els altres 10 titulars de departaments del Govern són homes.