L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha afirmat que els treballadors de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell estan "molt tranquils" després de l'escorcoll que la Guàrdia Civil ha dut a terme aquest dijous durant nou hores i mitja a l'edifici del consistori de la capital alturgellenca.

A més, ha explicat que la feina s'ha fet "sempre" de forma "correcta" i que l'actitud dels empleats municipals ha estat la de "col·laborar" a l'hora d'aportar els expedients que els han estat requerits. Sobre aquesta documentació, Batalla ha dit que es tracta de "qüestions que no estan connectades unes amb les altres".

Finalment, l'alcalde ha demanat que s'aixequi el secret de les actuacions per poder-se "defensar". L'escorcoll ha acabat pocs minuts abans de dos quarts de sis de la tarda, quan els efectius policials s'han endut més d'una desena de caixes. En el cas del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, on també s'han emportat més de deu caixes, l'escorcoll ha finalitzat cap a tres quarts de cinc de la tarda.