El líder de Ciutadans, Albert Rivera, és la millor alternativa política, segons José María Aznar. Rivera va ser a Londres a la clausura de la segona Setmana Atlàntica que organitza l'Institut Atlàntic de Govern presidit per Aznar. 

L'expresident no ho va dir ell mateix, de fet van intercanviar poques paraules durant la conferència, però si que el va elogiar l'exdiputat i director de campanya del PP Gabriel Elorriaga. Aquest va ser l'encarregat de fer una presentació del ponent, Rivera, i el va introduir com a alternativa de centre i com a bon exemple de renovació política. 

Elorriaga va remarcar que Ciutadans és el partit català que vetlla per la unitat d'Espanya i que representa una opció que ha tardat molt a aparèixer a Europa. També va comparar al de Ciutadans amb el president francès, Emmanuel Macron. 

Segons Elorriaga, Rivera és l'exemple que demostra que la "renovació" es pot aconseguir d'una forma "centrista, moderada i liberal". El de Ciutadans va pronunciar un discurs on va defensar una proposta política que s'adapti als reptes del S.XXI i que lluiti contra els populismes. 

Rivera va resumir la seva conferència en tres punts: recuperar la classe mitja treballadora, els valors polítics i l'exaltació de la unitat. Un altre gran pilar del discurs va ser la lluita contra el terrorisme, on es va elogiar a Ignacio Echevarría, que va perdre la vida a l'atemptat de Londres després d'enfrontar-se amb un dels terroristes. Rivera va insistir en un marc europeu comú per analitzar les mesures necessàries per combatre Daesh.