Isabel Díaz Ayuso és fan del rei Felip VI, tal com ha demostrat en repetides ocasions: l'ha citat sovint com una figura imprescindible per a Espanya, ha manat fer un bust en honor seu i fins i tot, en alguna ocasió els seus sentiments li van fer oblidar el protocol, agafant-lo per la cintura, cosa que va provocar un gest d'entre sorpresa i pànic al monarca. Aquesta profunda admiració de la presidenta de la Comunitat de Madrid per la figura de Felip VI ha quedat més que demostrada en les últimes hores. Cal tenir en compte que aquest 30 de gener, el rei espanyol fa 55 anys i Ayuso ho ha donat tot per felicitar-lo. En primer lloc, durant la vigília d'aquesta data assenyalada pel Borbó, la baronessa popular va decidir il·luminar de color vermell la Reial Casa de Correus de la Puerta del Sol, seu del govern de la Comunitat, per felicitar-lo, tal com van explicar a les xarxes. Normalment, la Reial Casa de Correus es tenyeix d'aquest color en el dia de la lluita contra la SIDA, però el vermell carmesí és el color de l'estàndard de la casa reial, una dada poc coneguda per la població, mentre que el color que més s'acostuma a relacionar amb els Borbons és el verd, que respon a les sigles de Viva El Rey De España. 

A banda d'aquesta il·luminació de la seu del govern madrileny, que s'ha repetit en altres ciutats espanyoles seguint la proposta de l'associació Concordia Real Espanyola, Ayuso també ha escrit una piulada per felicitar personalment a Felip VI. "Felicitats, Majestat, pel seu 55 aniversari. Ara, més que mai, la Corona és garant de la democràcia, la Llibertat, la convivència i la unitat de la Nació". Ayuso no ha estat l'única dirigent del PP que ha volgut retre homenatge al monarca pel seu aniversari. També s'hi ha sumat el president del partit, Alberto Núñez Feijóo, que ha publicat el següent missatge a Twitter: "Felicitats a Sa Majestat el Rei Felip VI en el seu 55 aniversari i el nostre agraïment per la seva labor exemplar i compromís amb Espanya". S'espera que en les pròximes hores d'aquest 30 de gener, la resta de dirigents del PP també l'aplaudeixin. De moment, des de Vox, cap dirigent destacat ha fet referència, tot i que també és esperable que el felicitin. 

Una iniciativa anual per felicitar Felip VI

La iniciativa d'il·luminar l'edifici de la Comunitat de Madrid no ha estat exactament d'Ayuso i José Luis Martínez Almeida, que ha tenyit de vermell l'Ajuntament i la porta d'Alcalà. Aquests han adoptat la proposta de l'associació Concordia Real Española, que també s'ha seguit en altres punts de l'Estat, especialment en aquelles regions governades pel PP, com ara Andalusia, Castella i Lleó, Múrcia i Galícia, tot i que també ciutats aragoneses i d'Extremadura han volgut expressar així el seu suport a Felip VI. L'associació monàrquica es defineix com una entitat per fer lluir "el valor de la Corona com a Institució integradora i impulsora de la convivència democràtica". En la seva web també asseguren que volen ser el punt de trobada de persones de "qualsevol ideologia", que deixen de banda les diferències per posar en valor la Corona.