Isabel Díaz Ayuso contraataca i defensa amb dents i ungles la seva parella, Alberto González Amador, acusat de frau fiscal i de cobrar comissions per contractes de mascaretes: “Està patint la manipulació d’una inspecció d’Hisenda que només s’ha orquestrat per fer-me mal a mi”, ha proclamat en una roda de premsa des de Leganés. La presidenta madrilenya ha assegurat que es tracta d’un “cas tèrbol de tots els poders de l’Estat contra un ciutadà anònim” al qual Hisenda “deu gairebé 600.000 euros”. “És un ciutadà particular que està sent assetjat per tot el poder de l’Estat perquè és la meva parella”, ha exclamat. Per la presidenta madrilenya, el més “tèrbol” és veure “tots els poders de l’Estat filtrant dades d’un particular a totes les redaccions per intentar destruir un polític per tenir una relació sentimental”.

Ayuso ha entra en el cos a cos amb Pedro Sánchez. A primera hora, el president espanyol ha exigit al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que tingui “coratge” per exigir la dimissió d’Ayuso, i la presidenta madrilenya ha recriminat a Sánchez que estigui “assegut a la corrupció política i econòmica”, cosa que no aconseguirà “tapar” encara que demani “1.000 vegades” la seva dimissió. “Sánchez busca desestabilitzar-me a través de la meva destrucció personal quan l’únic destruït aquí és ell. Que es relaxi, el veig una mica nerviós. Alguna cosa passa a la Moncloa per estar així de nerviós, potser li convenen unes vacances a Republicana Dominicana”, ha proclamat.

La reacció d’Ayuso arriba hores després que s’hagi sabut que la seva parella, Alberto González Amadorva cobrar dos milions d’euros en comissions per contractes de mascaretes. Concretament, aquest seria l’origen del presumpte frau fiscal pel qual està acusat i que Hisenda xifra en 350.951 euros. A més, a González també se li atribueix un delicte de falsedat documental per haver presentat factures falses amb el suposat objectiu de rebaixar els beneficis extraordinaris de les seves empreses.

 

“Una inspecció fiscal salvatge i treta de polleguera”

Ayuso ha sostingut que la seva parella està “patint una inspecció fiscal salvatge i treta de polleguera” que “se cenyeix a una etapa de la seva vida” quan encara no sortien junts i que té l’únic objectiu “d’endarrerir els gairebé 600.000 euros que li deu Hisenda”. La líder del PP de Madrid ha negat que hi hagi “cap trama ni societats pantalla” i ha replicat que “és fals que sigui ell qui degui 350.000 euros”. “La pròxima vegada que surti amb algú, li demanaré el currículum, si ha tingut una inspecció d’Hisenda i el certificat de vacunació”, ha ironitzat. Mantenint el seu estil, ha sostingut que si ella “és culpable d’alguna cosa, és de tenir una relació amb un ciutadà anònim” i ha asseverat que ha comès “l’error de començar una relació sentimental als 45 anys i no als 20” i “el pecat de viure amb una persona que li va millor econòmicament”.

Així mateix, ha afirmat que Alberto González no té “ni un sol contracte amb la Comunitat de Madrid” i ha exclamat que “s’està barrejant tot en una persecució política escandalosa en què tot fa olor de tèrbol”. S’ha referit a com es va iniciar la inspecció, a com s’ha desenvolupat, a les filtracions que hi ha hagut i al fet, segons ha sostingut la presidenta madrilenya, que “tots els mitjans propers al Govern sortissin amb els mateixos arguments”. També ha replicat que el “principal increment patrimonial” d’Alberto González va ser “amb el principal proveïdor del govern de Sánchez” i que el pis on viuen “no és d’un milió i està hipotecat”.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l’actualitat, en un clic!