L'autor dels trets a fotografies de membres del govern espanyol com ara Pedro Sánchez i Pablo Iglesias ja ha estat identificat per la policia. L'home que surt disparant amb una arma llarga en una galeria de tir privada de Málaga és un antic membre de les Forces Armades que treballa com a taxista a la capital andalusa, segons ha avançat eldiario.es. La policia, que ja ha posat la informació a disposició de la Fiscalia, està intentant localitzar-lo.

En el vídeo, que es va difondre ràpidament per les xarxes socials ahir dijous, es pot veure un home disparant amb una escopeta a fotografies de Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Fernando Grande-Marlaska, Irene Montero i Pablo Echenique. El vídeo simula un judici i quan una persona crida sentència es veu l'exmilitar disparant els trets. En acabar els trets se sent una sonora riallada.

Només fer-se públic el vídeo, el ministeri de l'Interior va anunciar que investigaria els fets i l'advocacia general de l'Estat els portaria davant de la Fiscalia. El mateix Pablo Iglesias va denunciar les amenaces de mort a través de Twitter.