La policia espanyola ha localitzat el lloc des d'on s'ha gravat el vídeo on es feia una pràctica de tir amb fotos de Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Pablo Echenique, Fernando Grande-Marlaska i Irene Montero. Es tracta d'una galeria de tir privada a Màlaga, segons ha avançat aquest dijous al vespre eldiario.es.

En el vídeo, que s'ha difós ràpidament per les xarxes socials, es pot veure un home disparant amb una escopeta les diferents fotos dels dirigents polítics. La policia està investigant per identificar el tirador i les persones que l'acompanyaven, entre elles qui va gravar el vídeo.

L'advocacia de l'Estat presentarà en les pròximes hores una denúncia davant de la Fiscalia per tractar d'esclarir els fets i identificar-ne els autors, segons ha informat la secretaria d'Estat de Comunicació.

​El vicepresident espanyol Pablo Iglesias ha denunciat el vídeo a través de Twitter: "Ni tan sols les amenaces de mort d'aquests pseudocomandaments d'ultradreta ens distrauran de la nostra feina per reforçar la justícia social i una recuperació econòmica que no deixi ningú enrere".