La manifestació d'aquest diumenge contra la repressió ja compta amb 250 autocars. Així ho han assegurat fonts de l'ANC a El Nacional, tot i que preveuen que se'n sumin més en els propers dies. La marxa està organitzada per l'Espai Democràcia i Convivència, format per un centenar d'associacions entre les que hi ha des de entitats sobiranistes com l'ANC i Òmnium fins a sindicats com CCOO i la UGT.

Els organitzadors preveuen que aquesta torni a ser una gran mobilització que serveixi per lluitar contra la regressió dels drets humans i els empresonaments. 

La manifestació tindrà lloc el proper 15 d'abril, un dia abans que es compleixin sis mesos de l'empresonament dels Jordis, i en mig d'un nou embat de l'Estat amb els cinc nous empresonaments. De moment encara no s’han fet públics els lemes que capitanejaran la marxa, però els organitzadors sí que han apuntat que hi haurà un rebuig a l’empresonament de polítics, l’exili forçós, la repressió i la regressió de drets humans.

El que sí que ha transcendit ja és el recorregut de la marxa, que començarà a la Plaça Espanya a les 11:30 del matí i baixarà per l’avinguda del Paral·lel. 

La plataforma organitzadora de la marxa vol ser transversal i aplegar manifestants més enllà de l'independentisme. Per això, entre les entitats i sindicats que en formen part hi ha entitats i sindicats com l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), les CCOO de Catalunya, la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), la Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.