La manifestació d'aquest diumenge contra la repressió ja aplega més de 800 autocars. Concretament, a dos dies per a la mobilització, n'hi ha contractats 822, segons fonts de l'Assemblea. Una xifra molt semblant a la que es va moure per la manifestació del passat mes de novembre quan el carrer Marina de Barcelona es va omplir de llums

En aquesta ocasió, però, la ubicació és ben diferent. La marxa començarà a dos quarts d'una del migdia a la plaça Espanya i continuarà per l'avinguda Paral·lel, sota el lema: "Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!".

També hi ha fins a 42 colles castelleres confirmades, que es distribuiran pel Paral·lel i aixecaran pilars simultanis a l'inici de la manifestació.

La manifestació convocada per l'Espai Democràcia i Convivència, una plataforma que aplega des de les entitats sobiranistes com ANC i Òmnium fins als sindicats com CCOO i UGT, es farà coincidint amb els 6 mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i després dels nous empresonaments.

Pel que fa a les qüestions logístiques, l'avinguda del Paral·lel quedarà tallada de 8h a 17h i estarà prohibit aparcar a la zona. Tot i això, s'habilitarà una zona d'aparcament per a cotxes adaptats per a discapacitats al final del Paral·lel costat muralla.

D'altra banda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha preparat un dispositiu especial que inclou reforços de trens i recomana baixar a les estacions de Drassanes i Tarragona (L3), Rocafort i Urgell (L1). A plaça d'Espanya hi arriben autobusos interurbans i línies dels FGC, que reforçarà les línies Llobregat-Anoia i Barcelona-Vallès, i a Sants Estació hi ha correspondència amb Rodalies RENFE, que ha doblat els combois per a la jornada.