Audiències inaudites en el documental del 20-S de Mediapro reproduït pel programa Sense Ficció de TV3, que ha triomfat amb un 34,8% de share amb un total d'1.071.000 espectadors. 

Aquest treball periodístic demostra com el cotxe ja estava destrossat abans que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart hi pugessin per dissoldre la concentració a la Conselleria d'Economia.

Les imatges són clares. Els Jordis només van pujar als vehicles quan ja hi havien pujat mitjans de comunicació per aconseguir la millor foto o el millor vídeo de la reivindicació i, a més, ho van fer amb l'objectiu de demanar als milers de manifestants que marxessin a casa i així permetre que els agents de la Guàrdia Civil i la secretaria judicial que escorcollaven la seu poguessin sortir sense problemes.

Precisament per tot plegat, les defenses de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart demanaran al Tribunal Suprem que accepti el documental sobre el 20 de setembre com a prova

A més, el documental també recull imatges de la policia espanyola envoltant la seu de la CUP sense ordre judicial per portar a terme qualsevol tipus d'escorcoll i recull declaracions de David Fernàndez o Mireia Boya, entre altres.