Tamara Carrasco, la jove de Viladecans detinguda per terrorisme per formar part d'un CDR i participar en les mobilitzacions de Setmana Santa, no podrà visitar la seva mare per ordre expressa de l'Audiència Nacional.

Carrasco està acusada de terrorisme i, tot i que està en llibertat, no pot sortir de Viladecans, el poble on viu. Els advocats han aconseguit que la deixin desplaçar-se a Barcelona per anar a treballar, però no han fet cedir el jutge davant la demanda d'autorització perquè Tamara Carrasco visités la seva mare que s'ha trencat una cama i que viu a Sant Vicenç dels Horts.

"Sembla poca cosa, però posa els pèls de punta tanta excepcionalitat gratuïta", diu l'equip d'advocats dirigit per Benet Salellas.

Salellas també ha demanat que l'Audiència Nacional deixi el cas i el traslladi als jutjats de Viladecans, "atès que la resolució que s'havia dictat de llibertat de la Tamara era molt crítica amb el relat de 'terrorisme' del fiscal". Però s'ha denegat la inhibició a l'espera de pràctica de diligències "que no consten acordades a l'expedient, però que poden tenir a veure a l'espera de la resolució del cas de l'Adri o investigacions complementàries dels cossos policials", diuen els advocats.