L'Audiència de Barcelona ha enviat a la Sala Segona del Tribunal Suprem els recursos de la fiscalia contra els permisos amb el 100.2 de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Quim Forn. L'Audiència pren aquesta decisió després que el Suprem ha revocat avui el 100.2 de Carme Forcadell, amb la qual cosa ha obert la porta a revocar també el tercer grau.

En un principi, el Suprem havia deixat en mans de l'Audiència la decisió sobre els permisos penitenciaris, tal i com es fa habitualment. Això no obstant, la decisió de pronunciar-se al respecte ha obert la porta a que sigui la sala que presideix Manuel Marchena qui finalment es pronunciï sobre tots els recursos.

Per aquesta raó, l'Audiència argumenta que "vist l'estat de la present causa" i tenint coneixement de la interlocutòria de la sala segona del Tribunal Suprem decideix remetre a aquesta sala per a la seva resolució els recursos presentats per la fiscalia contra els tres presos de Lledoners.

També avui s'ha sabut que la fiscalia ha presentat recursos contra el 100.2 de Josep Rull i Jordi Turull

Per contra, abans que ho fes el Suprem, l'Audiència de Girona sí s'havia en contra del recurs del fiscal sobre el 100.2 de Dolors Bassa.