Javier Martínez, el pare del nen de 3 anys que va morir en els atemptats a la Rambla de Barcelona, ara farà dos anys, ha reclamat una investigació des del Congrés dels Diputats. Ho ha fet amb un tuit que ha publicat avui on interpel·la a anar més enllà en la investigació.

Aquests dies s'està fent la comissió d'investigació dels atemptats al Parlament de Catalunya. Martínez, que està personat en el cas que es jutjarà a l'Audiència Nacional, apel·la també a responsabilitats polítiques i policials. I és que Martínez es pregunta si finalment els Mossos d'Esquadra formen part del CITCO, el Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat. 

Javier Martínez també es queixa de la soledat de les víctimes. En aquest sentit, apel·la a l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes a moure fitxa i a posar-se a disposició dels afectats pels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils.

Martínez també ha reaccionat davant la informació de Público que revela que el CNI mantenia contacte amb l'imam de Ripoll fins dies abans dels atemptats de Barcelona i Cambrils.