Amb motiu del 20-N, diverses seus d'entitats i partits independentistes han patit atacs la matinada d'aquest dimecres. Així ho ha denunciat el fotoperiodista Jordi Borràs a Twitter al seu compte de Twitter.

Els atacs s'han produït en diversos municipis de Catalunya. A Manresa les entitats perjudicades han estat la d'Òmnium, la CUP i l'Ateneu la Sèquia. Els vàndals també han llançat pintura a l'oficina del Tigre de Paper, una editorial cooperativa de literatura crítica en català.

Els anticapitalistes també han rebut accions de brètols a la seva seu de l'Hospitalet de Lobregat, Mataró i Gavà. A Terrassa, on Arran va llançar pintura a la comissaria del Cos Nacional de Policia, les seus atacades han sigut les del PDeCAT, els comuns, ERC i l'ANC.

Els usuaris han anat denunciant al llarg del dia altres atacs, com el que ha patit l'ateneu popular La iaia del barri de Santa Eulàlia, també a l'Hospitalet de Llobregat.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha qualificat els fets "d'intolerables" i ha expressat el seu suport als afectats a través d'un tuit.