Dimecres va ser la casa del magistrat Pablo Llarena a Sant Cugat del Vallès. Avui dijous li ha arribat el torn a la comissaria de la policia espanyola a Terrassa. De matinada alguns membres d'Arran han llançat pintura vermella contra la seu policial.

Arran ha penjat a les xarxes socials un vídeo en què es veu diverses persones llançant boles amb pintura vermella contra la façana de l'edifici. El vídeo té música de fons, per la qual cosa no se sent cap veu, i acaba amb el missatge: "Si ens toquen les companyes, ataquem les comissaries", en referència als joves que van participar en la contramanifestació de Jusapol i que van ser detinguts aquesta setmana per la policia espanyola. Van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.


Fonts de la Policia Nacional han confirmat l'atac i han assegurat que estan investigant les circumstàncies en què ha tingut lloc l'acció contra l'edifici, situat al carrer Baldrich.

Aquesta mateixa setmana membres d'Arran van atacar amb pintura groga el bloc on viu el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, situat a la localitat de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).