A una hora per al debat de TV3, ja ha arribat la primera polèmica. Les candidates de Cs i PP, Inés Arrimadas i Cayetana Álvarez de Toledo, han deixat clar, només arribar, la seva guerra oberta contra la cadena i també la seva particular batalla pels votants no-independentistes. Totes dues han llançat un vídeo a través de les xarxes socials on s'han queixat dels llaços que hi havia a les instal·lacions de la cadena pública catalana. La popular, però, fins i tot ha anat una mica més enllà i s'ha dedicat a arrencar-los.

La primera a arribar a l'edifici de Sant Joan Despí ha estat la candidata del partit taronja. Després de saludar els responsables de la cadena, s'ha dirigit als espais preparats per a la preparació dels candidats i s'ha trobat llaços grocs a la barana de l'escala. En veure-ho, ha decidit fer un vídeo i ensenyar-ho a les xarxes socials, on ha acusat la direcció de TV3 de "sectària".

Més contundent ha estat Álvarez de Toledo, que ha decidit arrencar-los. La popular s'ha fet un vídeo ensenyant la gesta i una fotografia d'una paperera amb els llaços dins. "He deixat els llaços al seu lloc", ha afirmat.