La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha exigit al Partit Popular i al PSOE que "rectifiquin" i els ha retret que "no són conscients del patiment dels constitucionalistes a Catalunya". Arrimadas els ha demanat que no "no entrin en el marc mental separatista" i ha reclamat al president espanyol, Pedro Sánchez, que no es reuneixi amb l'independentisme. 

 "Sánchez i Casado estan descol·locats i no són conscients del patiment dels constitucionalistes a Catalunya. L'últim que ens faltava per veure és que el PP i el PSOE criminalitzin als demòcrates que demanen uns carrers sense propaganda separatista i que portem anys aguantant els abusos del Govern separatista", ha expressat Arrimadas després del distanciament de les dues formacions arran de la retirada de llaços grocs protagonitzada per Rivera i la mateixa Arrimadas a Alella.

Per a la líder de la formació, tant Casado com el president Sánchez "no entenen molt bé el que està passant a Catalunya i tampoc saben com solucionar-ho". "Per això, cal que rectifiquin en les seves declaracions i que no s'equivoquin d'adversari", ha advertit. 

A més, ha criticat que l'Executiu espanyol es reuneixi amb el Govern. "S'estan reunint amb el separatisme i amb menys de la meitat de Catalunya, que ho tingui ben clar. Sánchez ha de tornar al consens constitucionalista i deixar de blanquejar Torra a canvi de seguir uns mesos més a la Moncloa", ha reclamat.