La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dimecres que les resolucions judicials s'han de "complir" i que no es poden votar al Parlament per "si agraden o no". La líder de Cs a Catalunya s'ha referit així a la possibilitat que els partits independentistes portin a votació a la cambra la suspensió dels diputats dictada pel jutge Pablo Llarena.

Arrimadas ha argumentat que la suspensió "és clara" i que els diputats no poden cobrar, votar ni delegar el vot. Des de Cs han assegurat que si una llei marca que s'ha de suspendre del càrrec un diputat, "no hi ha reglament del Parlament que pugui passar per sobre".

Pel que fa a la proposta del president del Parlament, Roger Torrent, perquè el lletrat Joan Ridao assumeixi el càrrec de lletrat major, Arrimadas ho ha qualificat d'"escàndol" perquè el candidat va ser secretari general d'ERC. La líder de Ciutadans ha reclamat uns serveis jurídics "imparcials" i ha denunciat que els lletrats que discrepen del procés se'ls "silencia" o "substitueix".