Inés Arrimadas ha volgut condemnar els atacts feixistes que han patit els militants d'Esquerra Republicana als seus domicilis a Sabadell.

La líder de Ciutadans ha compartit a la xarxa el tuit de Societat Civil Catalana on consideren que "ningú ha de ser assanyalat i molt menys amenaçat per les seves idees". A més, Arrimadas a afegit que dona "tota la seva solidaritat i el seu suport".

 

La xarxa ha bullit amb el tuit, que ha generat reaccions molt diferents. D'una banda, i majoritàriament, els usuaris han titllat el gest d'Arrimadas de postureig i li han recordat que el cap del partit, Albert Rivera, va assenyalar públicament fa unes setmanes als professors de l'IES El palau.

 

 D'altra banda hi ha usuaris que han agraït el gest i li han reconegut "estar d'acord amb ella per primer cop". Diversos detractors han volgut destacar el detall i li han assenyalat que "aquest és el camí".

 

La cap de l'oposició també ha vist com els seus votants li han criticat la publicació. Alguns usuaris han considerat que Arrimadas ha estat "hipòcrita" i creuen que a vegades "és millor callar".