L'organització juvenil d'esquerra independentista, Arran, ha convocat "fer un cafè" a les 7:30 davant el Museu de Lleida per evitar que la Guàrdia Civil s'emporti els bens de Sixena. Aquest dilluns 11 de desembre s'acaba el termini perquè es traslladin les 44 obres d'art de Sixena a Aragó i l'organització ha fet una crida per evitar que els cossos de seguretat de l'Estat se les puguin emportar. 

La iniciativa ha sorgit mitjançant les xarxes socials, via twitter, on l'organització ha publicat al seu compte oficial el missatge "Ep, dilluns fem un cafè? A les 7:30 a Lleida! Juntes som imparables!". Amb el missatge, Arran hi ha adjuntat un cartell indicant l'hora i, tot i que no ha posat el lloc de convocatòria, ha citat els assistents a anar "ja saps on", amb les recomanacions de "portar un cafè, un termo o unes galetes". També insta a parlar  "sobre colors, art, fauna ibèrica, intel·ligència o les muses".

Per últim, a la part inferior fa una crida a convidar "amics i amigues" i puntualitza que "no direm res sobre el Museu de Lleida, ni de la Guàrdia Civil ni del 155". La concentració es realitzarà perquè el Jutjat de Primera Instància i Instrucció d'Osca va dictaminar el dijous passat una providència autoritzant a la Guàrdia Civil a utilitzar la força per entrar al Museu de Lleida i emportar-se les 44 obres de Sixena per traslladar-les a Aragó, a partir del dilluns a les 00:00h. .