El Govern veu insuficients les mesures que l'executiu espanyol ha pres davant la pandèmia de coronavirus. Així ho ha expressat aquest migdia el president Quim Torra, després del tancament de fronteres terrestres d'Espanya amb Portugal i França, i ho ha reiterat el vicepresident Pere Aragonès unes hores després. 

En una entrevista al Tot es Mou de Tv3, Aragonès ha retret al govern espanyol que es deixi el confinament a "la bona voluntat de la ciutadania" i ha avisat que, malgrat s'ha reduït la mobilitat en el transport públic entre un 65 i un 80%, "no és suficient". 

Per altra banda, després de reunir-se virtualment amb sindicats i patronals per abordar la crisi del coronavirus, ha destacat la preocupació perquè "no hi hagi un trencament en la cadena de pagaments" que faci prendre "decisions irreversibles". Per altra banda, també ha lamentat que la Generalitat no tingui "capacitat suficient" de donar liquiditat al sistema perquè no és "un Estat" i ha assegurat que així ho ha avisat al govern espanyol per demanar una solució. 

Aragonès, que aquest diumenge va donar positiu per coronavirus, ha assegurat que ho està vivint com una "grip lleu" i que és "suportable", però ha explicat que té "malestar general, al pit i al cap". ​