"El meu llaç groc va quedar a la sala del Suprem". L'exdiputat de la CUP Antonio Baños ha explicat que va entrar corrent a la sala del Suprem i que va perdre el llaç pel camí. En una entrevista al FAQs de TV3, Baños i la també exdiputada de la CUP i actual regidora a l'Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant, han comentat la seva declaració com a testimonis al judici al procés. "L'ordre de les declaracions era primer l'Eulàlia i després jo", ha exposat. "Jo pensava, menys mal perquè ella està determinada. I de sobte, s'obre la porta i un funcionari em va cridar". I les presses van fer que Baños perdés el llaç groc a la sala.

Ambdós han dit que no han pagat la multa i que tampoc no han rebut cap notificació. "Podríem discutir si és una multa a pagar o no i si l'hem de recórrer", ha subratllat Reguant i ha ressaltat que la "notificació principal va ser a través dels mitjans".

"Van dir a la premsa que ens donarien cinc dies per si ens ho volíem pensar. Ningú ens ha dit res de manera oficial", ha comentat Reguant, que ha repetit que va fer el que va fer assumint les conseqüències. L'exdiputada de la CUP ha volgut ressaltar que "estava disposada a contestar a tothom. El que no volíem era donar espai a un partit xenòfob i amb arrels feixistes". 

Reguant ha destacat que el que ella podia aportar a la defensa de Cuixart --per la qual estava citada com a testimoni-- "hi ha altres persones que ho poden fer. Jo estava citada pel que va passar el dia 20 de setembre davant de la Conselleria d'Economia". Preguntada per si se sentia malament per no haver pogut declarar, ha apuntat que s'hi ha "sentit perquè un tribunal permeti que Vox estigui allà". "El que perjudica és la presència de Vox", ha insistit.