L'exdiputada de la CUP Anna Gabriel no ha assistit aquest vespre a Granollers (Vallès Oriental) a la presentació del llibre que ha escrit amb el també exdiputat David Fernàndez, dedicat a l'advocat August Gil Matamala. La presentació s'ha fet al Restaurant Anònims, i des de fa dies s'havia anunciat la presència dels dos autors.

L'absència d'Anna Gabriel ha coincidit amb els rumors que han circulat avui en el sentit que la dirigent de la CUP s'ha exiliat, abans de declarar el pròxim 21 de febrer com a investigada al Tribunal Suprem, davant el magistrat Pedro Llarena.

David Fernàndez ha aprofitat l'acte per aclarir que Anna Gabriel no està a Veneçuela, al contrari del que assegurava avui el diari Abc. La possibilitat que Gabriel hagués decidit exiliar-se ha aixecat tota mena d'especulacions a la xarxa, fins que la CUP aquest matí ha negat que l'exdirigent fos realment a Veneçuela. Ara bé, no se sap en aquest moment si és en territori espanyol. La darrera activitat a Twitter de Gabriel és de dimecres.