La diputada i vicesecretària general d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, deixa la política catalana i el Parlament de Catalunya i se'n va a Madrid. Levy serà la número dos de la llista del PP a l'Ajuntament de Madrid, per darrere del candidat José Luis Martínez-Almeida.

Fa unes setmanes, tal com avança El Mundo va rebutjar la possibilitat de presentar-se com a candidata a l'Alcaldia de Barcelona, ja que la seva intenció era enfocar la seva tasca a Madrid.

Després d'una setmana de rumors i de saber-se que el PP la veia amb bons ulls, abans de finalitzar el mes, Levy s'empadronarà a Madrid. També faltarà que Pablo Casado li ho confirmi.

Levy participarà demà en un acte en el recorreran diversos carrers del Rastro de Madrid i parlaran de la "problemàtica de Madrid Central" i dels processos participatius "inexistents" a la ciutat.

En els últims mesos, Levy ha assistit a nombrosos actes del PP madrileny tant a la capital com en municipis de la comunitat, la qual cosa l'havia situat a totes les travesses per formar part de les candidatures de Madrid que encapçalen Isabel Díaz Ayuso i Almeida.

Fa temps que Levy, que ha estat molt crítica amb Manuela Carmena, viu a Madrid i coneix bé la ciutat. El seu salt des del Parlament a la política local madrilenya reforça un dels objectius principals de Casado, "aglutinar i refundar" de nou el centre dreta.