Andrea Levy té els dies comptats al carrer Gènova. L’actual secretària d’Estudis i Programes de PP serà una de les víctimes de la renovació que vol impulsar aquest juliol Pablo Casado a la seva executiva, quan es compleix just un any de la seva arribada a la presidència del partit.

Levy, que recentment ha estat elegida regidora de Cultura a l’Ajuntament de Madrid, serà baixa segura de la direcció, segons informa El Confidencial Digital citant dirigents nacionals de la formació. Segons el digital, Casado vol posar en pràctica la màxima “una persona, un càrrec”, de manera que la que va ser diputada al Parlament haurà d’abandonar les seves responsabilitats a la seu de Gènova.

Levy va accedir a l’executiva del PP el juny del 2015 de la mà de Mariano Rajoy, que va voler regenerar i rejovenir la direcció després dels escàndols de corrupció que hi havia al partit. Levy va arribar a Gènova juntament amb Pablo Casado i Javier Maroto. Just aquell any va ser elegida diputada al Parlament de Catalunya, va repetir el 2017 i va deixar la política catalana el maig del 2019 per incorporar-se a la llista de Pablo Casado al Congrés dels Diputats, però va renunciar a l'acta per anar de número dos de José Luis Martínez Almeida a les eleccions locals. .

Un altre dels canvis que hi haurà a l’executiva serà Marta González, actual secretaria de Comunicació, pròxima a Alberto Númez Feijoo.