L'ANC ha convocat una concentració aquest dimecres al matí a Barcelona davant la reunió que té previst realitzar a la secretària d'España Global, Irene Lozano, amb els cònsols acreditats a la capital catalana. Lozano vol intentar-los convèncer de la seva versió de la sentència, com ja va fer en una reunió amb el cos diplomàtic de Madrid la setmana passada. 

Davant aquesta convocatòria, l'Assemblea té previst donar-los la benvinguda i, a més de protestar contra l'acció de Lozano per desacreditar el procés, vol fer visible la protesta davant els cònsols. La trobada tindrà lloc a les 12 del migdia a l'Arxiu de la Corona d'Aragó, pel que l'Assemblea ha convocat a les 11h a la plaça de la Catedral.

L'entitat ha demanat als manifestants que portin una bena "als ulls" per demanar als diplomàtics que "no mirin cap a una altra banda". El Pícnic per la República també se sumarà a la convocatòria.

A la tarda, més concentracions

Per altra banda, l'ANC ha convocat per la tarda d'aquest dimecres "trobades populars" a les places de totes barris, pobles i ciutats per intentar crear una autoorganització per continuar les mobilitzacions contra la sentència, una setmana després. La convocatòria, en aquest cas, és a les 7 de la tarda.