Portava un llaç groc a la solapa de la jaqueta i, quan ha entrat a votar al mateix col·legi on vota Artur Mas, l'equip del programa d'Ana Rosa de Telecinco l'ha parat per entrevistar-lo. Jano, un votant també del referèndum de l'1-O, ha respost serè a la pregunta sobre si sabia que els membres de la mesa no podien portar llaç groc, i ha dit que, encara que és "innecessari" perquè això és "repressió", "si el president em diu que me l'he de treure, me'l trec".

La presentadora, en aquell moment, li ha etzibat que "la gent pot portar el que vulgui, només faltaria", però, uns segons més tard, quan el periodista ha preguntat a Jano per la diferència entre l'1-O i les eleccions del 21-D, ha volgut deixar clar que avui "no he de preocupar-me si tornaré bé a casa o no perquè hi hagi uns salvatges que em pegaran o m'aixecaran de terra".

Ha estat just en aquest moment quan Ana Rosa, visiblement molesta, li ha deixat anar que "no estic disposada a permetre que s'insulti la policia espanyola perquè, entre altres coses, són allà protegint-nos a tots", i ha tallat l'entrevista d'arrel.

Després, ha lamentat que "en aquestes eleccions hi hagi un enfrontament que l'únic que està fent és incitar a l'odi en algunes parts, que Catalunya continuï com ha estat sempre".