El polèmic periodista d'Ok Diario Alvaro Ojeda va cometre un error la passada cavalcada de reis. L'intent del peiodista era criticar l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, però el tret li ha sortit per la culata. En una retransmissió de vídeo en directe durant la cavalcada, Ojeda s'acosta a una de les carrosses i assenyala un dels patges reials. 

Ojeda assegura que es tracta de la figura de Cristòbal Colom, i diu: "Colom, segons molts de Podemos el que va practicar el genocidi més gran de la història de la humanitat, a la cavalcada de Carmena. Just després de dir això, el periodista s'acosta al personatges i el saluda, és aleshores quan el patge el deixa en ridícul. "Sóc Copèrnic!", li diu.

Nicolau Copèrnic és un astrònom polonès dels segles XV i XVI, i és àmpliament conegut per haver formulat la teoria heliocèntrica, que va causar una gran revolució per l'època, quan va situar el sol com a centre de l'univers i no pas la terra, com es creia fins al moment.

Aquest error va generar tot tipus de bromes i critiques a les xarxes socials contra el periodista i el diari en qüestió.

Piqué fa mofa

El central del FC Barcelona, Gerard Piqué, ha compartit l’enllaç del vídeo d’Ojeda amb unes icones i n’ha fet broma amb els seus seguidors.

El propi Ojeda li ha contestat amb una fotografia adjunta amb els futbolistes del Reial Madrid, Sergio Ramos i Álvaro Arbeloa.