Les tres alumnes imputades pel cas del màster del nou president del Partit Popular, Pablo Casado, tenen un expedient idèntic al del popular. María Mateo Feito, Alida Consuelo Mas Taberner i María Dolores Cancio, que hauran de declarar com a investigades després que s'hagin comprovat irregularitats en l'obtenció del títol, van seguir el mateix modus operandi que Casado.

Segons informa en exclusiva Eldiario.es, tant les tres alumnes com el popular van aconseguir que la Universitat Rey Juan Carlos els hi convalidés 18 de les 22 assignatures del màster amb l'aval de l'exrector Fernando Suárez, també imputat pel cas. La Comissió d'Adaptacions i Convalidacions va decidir convalidar les mateixes 18 assignatures als quatre alumnes, malgrat que aquests no cursaven els mateixos estudis. Per exemple, a María Mateo Feito, filla de l'assessora de Cristina Cifuentes, que va obtenir les convalidacions abans d'haver-les sol·licitat, tot i cursar Dret, se li van convalidar assignatures de la llicenciatura d'Economia.

A més de coincidir en les assignatures convalidades, Casado també coincideix en totes les qualificacions amb les tres imputades. Els quatre alumnes van obtenir excel·lents en totes les assignatures que van haver de cursar. 

Les tres alumnes imputades tenen un perfil similar al de Casado i dues d'elles han ocupat càrrecs al govern del Partit Popular. Taberner va ser subsecretària de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i Feitó va ser assessora de la Secretaria de l'Estat. Totes elles declararan com imputades la setmana que ve. En canvi, Pablo Casado està a l'espera que avanci el cas i de si la jutgessa decideix elevar-ho al Tribunal Suprem perquè obri una investigació.